Werken bij Hezemans
Hezemans zorgt ervoor!

Werken bij Hezemans

Samen het dak op

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, betrokken vakmannen die óf ervaren zijn met het maken van daken óf het vak willen leren.

Omdat wij uitsluitend werken op daken van bewoonde objecten is correct en vriendelijk kunnen omgaan met opdrachtgevers, bewoners en collega’s even belangrijk als het recht leggen van dakpannen.

Wij bieden afwisselend werk in een vast team. We zorgen voor goede verdiensten, waarbij veel ruimte is voor zelfontwikkeling. Onze teams krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee ook bepaalde vrijheden. Het is belangrijk dat je daar mee om kunt gaan.

De onervaren krachten krijgen het vak geleerd van onze ervaren dakdekkers. Met een goede inzet en goed opletten, vragen stellen en serieus de werkzaamheden uitvoeren, kan praktisch iedereen een goede vakman worden op het dak. Na twee tot drie jaar kunnen de meeste ‘leerlingen’ zelfstandig werkzaamheden gaan uitvoeren.

Enkele pre’s

  1. aantoonbare ervaring
  2. correct in de omgang richting klant/collega
  3. teamspeler
  4. netjes werken
  5. communicatief vaardig
  6. leiderschapscapaciteiten
  7. rijbewijs B/BE, hijsbewijs
  8. VCA basis/vol

Zzp’ers?

Ook wij huren natuurlijk zzp’ers in. We vragen wel een bepaalde betrokkenheid van deze mannen. Wij huren je graag in voor een langere periode, zo leren we elkaar goed kennen. Er worden geen projecten ‘panklaar’ overgenomen door zzp’ers of zelfstandige werkploegen. Door het gebrek aan binding richting Hezemans Dakwerken en de klant werkt deze werkwijze niet voor ons.

Wanneer je je aangesproken voelt als betrokken zzp’er, dan horen we graag van je.