Van klein onderhoud tot ingrijpende renovatie
Hezemans zorgt ervoor!

Dakonderhoud & renovatie

Wij werken voor:

  • Woningcorporaties en aannemers

  • VVE’s

  • Vastgoedbeheerders

  • Particulieren

Woningcorporaties en aannemers

Ons veelzijdige dakdekkersbedrijf verzorgt renovatie en onderhoud voor woningcorporaties en aannemers. Daarnaast kunnen zij bij ons terecht voor allerlei grootschalige projecten, zoals nieuwbouw, verduurzaming of grote onderhoudsrondes. Wij treden graag op als ketenpartner.

 

VVE’s

Verenigingen van eigenaren ondersteunen wij met onze diensten bij het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaars. Voor VVE’s verzorgen wij renovaties en uiteenlopend onderhoud. Bovendien bieden wij als kennishouders graag een adviserende rol voor VVE’s.

Vastgoedbeheerders

Voor vastgoedbeheerders is ons dakdekkersbedrijf een waardevolle (keten)partner. Wij voorzien heb van advies en voeren renovatie- en onderhoudsprojecten uit. Onze medewerkers gaan correct om met zowel opdrachtgever als bewoner, waardoor de impact van de werkzaamheden op de privacy minimaal blijft.

Particulieren

Binnen een straal van 70 kilometer rondom onze thuisbasis in Son verzorgen wij renovaties en onderhoud aan daken van particulieren. Daarnaast verzorgen wij allerhande timmerwerk, zink- en loodwerk, plaatsen we dakkapellen, ramen en schoorstenen en implementeren we verduurzamende maatregelen.