Zonnepanelen installeren
Hezemans zorgt ervoor!

Zonnepanelen

In samenwerking
met een betrouwbare partner

U kunt er bijna niet meer omheen als het over uw dak gaat: zonnepanelen. Steeds meer woningen zijn voorzien van zonnepanelen en wekken op een duurzame manier energie op. Ook zorgen zonnepanelen voor een lagere energierekening. Stroom die u opwekt en zelf niet gebruikt, levert u terug aan het elektriciteitsnet.

Voor veel woningbezitters is het aanbrengen van zonnepanelen een mooie manier om jaarlijks geld te besparen. Gezien de lage rente die banken uitkeren voor spaargeld, is het aanbrengen van zonnepanelen meer rendabel. 

Omdat de zonnepanelen worden aangebracht op het dak is het logisch dat wij ook hierin kunnen meedenken. Het is in ieder geval van belang dat de dakpannen onder de panelen in goede staat zijn, bij voorkeur jonger dan 25 jaar. 

Wij zijn een samenwerking aangegaan met 365Zon uit Eindhoven. Onze manier van zakendoen komt sterk overeen: afspraak is afspraak, een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en goede service.

Hezemans Dakwerken en 365Zon

Wanneer u kiest voor de combinatie 365Zon/Hezemans Dakwerken heeft u maar één keer de kosten voor steigers. Ook wordt er rekening gehouden met de juiste verankering van de dakpannen. De  voorbereidende werkzaamheden voor de zonnepanelen kunnen al tijdens de dakrenovatie plaatsvinden, maar bovenal zullen wij zelf de planning op elkaar afstemmen. Bovendien ontvangt u korting.

Vanzelfsprekend kunnen de zonnepanelen ook worden aangebracht bij dakrenovatieprojecten van woningbouwverenigingen en onderhoudsbedrijven.

Zonnepanelen van 365Zon

Investeren in zonnepanelen is investeren in de toekomst. In een schoner milieu en een lagere energierekening. De zon levert oneindig veel energie aan de aarde. Gratis! Met de juiste zonnepanelen verbetert u het energielabel van uw huis en bent u minder afhankelijk van een energieleverancier. Dat kan ook als u niet (meteen) wilt of kunt investeren. Zelfs wanneer u in een huurhuis woont.

Alles onder één dak

365Zon biedt graag de zekerheid van het juiste advies, goede installatie en prettige nazorg. Daarom doen ze alle werkzaamheden in eigen beheer. Dat is prettig samenwerken. Van inkoop tot en met de installatie van zonnepanelen op uw dak en het monitoren van de opbrengst; ze houden zonnepanelen betaalbaar en zijn niet afhankelijk van anderen. 

  • Erkend installateur van Zonnekeur
  • Unieke opbrengstgarantie via Stichting Zonnegarant
  • Erkend door de KvINL

Dakscan

U kunt bij 365Zon een online dakscan maken. Aansluitend volgt een volledig en persoonlijk advies. Immers is geen dak hetzelfde en ook het energieverbruik is per huishouden verschillend.

Verhuur van zonnepanelen

Via 365Zon kunt u zonnepanelen huren, inclusief het onderhoud en de verzekering. U bespaart direct op uw energierekening en betaalt maandelijks een huurbedrag. U huurt de zonnepanelen voor 10 jaar. Daarna kunt u eventueel alsnog de zonnepanelen overnemen of blijven huren. Zonnepanelen gaan 25 tot 30 jaar mee.
Lees meer op de website van 365Zon