Pannendak in elke vorm
Hezemans zorgt ervoor!

Pannendaken

Onze absolute corebusiness

Iedere dag werken onze ploegen aan hellende daken in dakrenovatieprojecten. We zijn dan ook specialisten in het vervangen van daken bedekt met dakpannen. 

Met een gemiddelde levensduur van 35 tot circa 55 jaar is de dakpan een duurzaam product. Maar na deze jaren zijn ze toe aan vervanging. Wij doen dit in opdracht van particulieren, VVE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedonderhoudsbedrijven of aannemers.

Particuliere klanten

Weet u als particulier niet waar te beginnen? Dan geven we u graag een eerlijk advies. U kunt via een e-mail of ons contactformulier een afspraak maken. Onze afspraakdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Tijdens een afspraak voorzien we u van advies en kunnen we verschillende materiaalkeuzes maken. Uw wensen staan centraal. Van daaruit kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Zakelijke klanten

Professionele partijen vragen we eventuele tekeningen en/of bestekken op te sturen per e-mail/WeTransfer. Wanneer we deze ontvangen hebben, plannen we een persoonlijk gesprek om kennis te maken en het project te bespreken.

Ontzorgen

Naast het vervangen van de dakpannen kunnen we alle werkzaamheden, tussen goot en nok, meenemen in hetzelfde project. Deze werkzaamheden voeren we in eigen beheer uit en zijn daarmee niet afhankelijk van derden. De werkzaamheden die we niet uitvoeren in eigen beheer, zoals het saneren van asbest en het plaatsen van zonnepanelen, bieden we wel integraal aan in onze offerte. Dit kunnen we doen dankzij een hechte samenwerking met onze vaste saneerders en leverancier van zonnepanelen.