Wie is Hezemans Dakwerken?
De deskundige partner

Wij zijn Hezemans Dakwerken

Uw project in goede handen

Hezemans Dakwerken wordt geleid door drie eigenaren: Frans van Stratum, Maikel van Hest en Piet Hezemans. Ieder heeft een eigen verantwoordelijkheidsgebied, wat voor alle betrokkenen duidelijk en prettig werkt.

Frans is verantwoordelijk voor planningen, bestellingen/inkoop en een deel van de administratie. Ook houdt hij zich bezig met het optimaliseren van onze interne processen. 

Maikel van Hest is verantwoordelijk voor het aansturen van onze werkmannen aan het begin en einde van de werkdag. Dit houdt in het aansturen van de mannen in de ochtend richting de werkadressen, het zorgdragen dat alles een dag van tevoren is geladen en in de avonduren werkoverleg. Daarnaast is hij ploegleider van een werkploeg op karwei. Hij staat dus ook 40 uur per week op het dak. 

Piet Hezemans houdt zich bezig met het aannemen van de werken bij grote en kleinere klanten en de werkvoorbereidingen richting de werkmannen en klanten.

Eigen materieel

We hebben continu zeven tot negen projecten lopen met ploegen van drie tot vier dakdekkers, allen VCA-gecertificeerd. Dit zijn vaste ploegen, aangestuurd door één voorman. Wij zijn gevestigd aan de Ekkersrijt 2038 te Son en Breugel en hebben daar zo’n 1500 vierkante meter ruimte voor ons buitenterrein, loods en kantoor/kantine. Onze werkploegen starten hier altijd de dag. 

We hebben al het te gebruiken materieel in eigen beheer, zoals rollend materiaal, verticaal transport (liften en kraan), steigerwerken en al het benodigde (machinaal) gereedschap. Vanzelfsprekend word alles periodiek gekeurd. Dit maakt ons op een prettige manier een stuk onafhankelijker. 

Privacy

Het over de vloer hebben van werkmannen is en blijft een inbreuk op de privacy. Daarom zijn nette werkmannen tijdens verbouwingen een stuk prettiger. Binnen ons bedrijf is het personeelsverloop zeer laag. Daarom kunnen we bouwen op een vaste kern van vakmannen met veel binding met ons bedrijf en onze werkfilosofie.

Wilt u meer weten over onze organisatie, visie of werkwijze? Dan horen wij dit heel graag. U bent van harte welkom.