Integrale aanpak
Hezemans zorgt ervoor!

Onze aanpak

Onze klant zo breed mogelijk ondersteunen

Wij zijn een veelzijdig dakdekkersbedrijf. We streven ernaar om onze klanten zo breed mogelijk bij te staan bij dakrenovatieprojecten. Niet alleen op het technische vlak, maar ook juist op het menselijke vlak.

In voorbereiding adviseren we u graag over alle mogelijkheden rondom:

  • Energie opwekken – bijvoorbeeld door de plaatsing van zonnepanelen.
  • Comfort verhogen – zoals door de plaatsing van betere isolatie.
  • Dak vergroenen – om bij te dragen aan verduurzamingsdoelstellingen.
  • Duurzaam en veilig maken – door bijvoorbeeld dragende delen te vernieuwen.

 

Onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen; er is sprake van een bewoond object. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak, met de juiste mensen. Het over de vloer hebben van ‘bouwvakkers’ is en blijft een inbreuk op de privacy. Dus de dakpannen moeten recht liggen, maar wij vinden het even belangrijk dat we onze afspraken nakomen, bereikbaar zijn, doen wat we beloven en alles netjes achterlaten. Daarbij beschikken wij over een goed functionerende serviceafdeling, zodat ook eventuele garantiewerkzaamheden met zorg worden opgepakt.

Eén aanspreekpunt

Onze werkploegen zijn hoofdzakelijk bezig met het vervangen van daken bedekt met dakpannen. Tijdens het vervangen van de dakpannen adviseren wij normaliter om de dakonderdelen gedeeltelijk of volledig mee te nemen in de renovatie. Met dakonderdelen bedoelen wij schoorstenen, dakramen, dakkapellen, lood- en zinkwerk en het nodige timmerwerk. Al deze werkzaamheden kunnen wij eigenhandig uitvoeren, zonder daarbij afhankelijk te zijn van derden. Onze opdrachtgever heeft niet te maken met verschillende partijen die naar elkaar wijzen. Er is één aanspreekpunt: Hezemans Dakwerken.

Veilig werken

Omdat wij altijd op hoogte werken, stellen we hoge eisen aan een veilige werkomgeving. Het startpunt van een goede dakrenovatie is het gebruiken van een goedgekeurde steiger die geplaatst is volgens de juiste richtlijnen. Zo kunnen onze werkploegen goed en veilig werken. Veilig werken moet verder uiteindelijk gedaan worden door onze mannen. En dat kunnen ze; al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Binnen Hezemans Dakwerken zijn alle richtlijnen van de VCA geïmplementeerd, waardoor wij als bedrijf de 1 ster mogen voeren als certificaat.