Onze aanpak

 

Wij zijn een veelzijdig dakdekkersbedrijf die onze klant zo breed mogelijk wil bijstaan ten tijde van een dakrenovatieproject. Niet alleen op het technische vlak maar ook juist op het menselijke vlak.

Onze 4 ‘werkgevers’ hebben één ding gemeen; zij bezitten of werken allen aan een bewoond object. Dit vraagt om een andere aanpak met de juiste mensen. Het over de vloer hebben van ‘bouwvakkers’ is en blijft een inbreuk op de privacy. Naast dat de dakpannen recht liggen vinden wij het belangrijk dat we onze afspraken nakomen, bereikbaar zijn, doen wat we beloven en alles netjes achterlaten. Daarbij beschikken wij over een goed functionerende serviceafdeling zodat ook eventuele garantiewerkzaamheden met zorg worden opgepakt.

Onze werkploegen zijn hoofdzakelijk bezig met het vervangen van daken bedekt met dakpannen. Tijdens het vervangen van de dakpannen adviseren wij normaliter om de dakonderdelen gedeeltelijk of volledig mee te nemen in de renovatie. Met dakonderdelen bedoelen wij schoorstenen, dakramen, dakkapellen, lood- en zinkwerk en het nodige timmerwerk. Al deze werkzaamheden kunnen wij eigenhandig uitvoeren zonder daarbij afhankelijk te zijn van derden. Onze opdrachtgever heeft niet te maken met verschillende partijen die naar elkaar wijzen. Er is één aanspreektpunt, namelijk Hezemans Dakwerken.

Omdat wij altijd op hoogte werken stellen we hoge eisen aan een veilige werkomgeving. Het startpunt van een goede dakrenovatie is het gebruiken van een goedgekeurde steiger die geplaatst is volgens de juiste richtlijnen. Zo kunnen onze werkploegen goed en veilig werken. Een goed geplaatste steiger is nog maar het begin, veilig werken moet uiteindelijk gedaan worden door onze jongens en dat kunnen ze; al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Binnen Hezemans Dakwerken zijn alle richtlijnen van de VCA geïmplementeerd waardoor wij als bedrijf de 1 ster mogen voeren als certificaat.

Dus al met al is Hezemans Dakwerken een betrouwbare en kundige partij om uw dakrenovatieproject. Dit als het gaat om één losse particuliere woning tot aan een volledige woonwijk in opdracht van een professionele partij. Alles in eigen hand: werkpersoneel, werkmaterieel en de knowhow.