Hezemans = Duurzaamheid

Het woord duurzaam is toch wel een belangrijke aan het worden in het ondernemen. Voor ons betekent het bewuster werken en beter nadenken wat onze acties voor gevolgen kunnen hebben voor mens en natuur. Simpelweg rijden we met 2 of 3 bussen naar een karwei, scheiden we het afval goed, kunnen we het verwijderden materiaal hergebruiken? Maar ook het geven van juist advies over te gebruiken isolatie(waarde) en het plaatsen van eventueel pv-panelen. 

Samen met opdrachtgevers willen we graag samenwerken om de verduurzamingsslag te maken richting label B en nog verder richting nul-op-de-meter. Dit doen we in opdracht van onderhoudsbedrijven en aannemers maar minstens zo graag direct voor de woningbouwvereniging. 

Binnen ons bedrijf hebben we de knowhow om daken te voorzien van het benodigde isolatiepakket met veel oog voor kierdichting/luchtdichting en uitvoering van details om brandoverslag te vertragen of te voorkomen. Naast de isolatie en dakbedekking kunnen we tevens alle dakonderdelen meenemen in de werkzaamheden. De traditionele bedekking met dakpannen is niet altijd meer een standaard gegeven tijdens hedendaagse (energetische) renovatie; het aanbrengen van geïsoleerd staalelementen met damwand- of fels profiel wordt steeds meer toegepast in nom-concepten. Wij zijn ervaren met het toepassen van beide vormen dakbedekking.

Omdat isoleren van daken niet meer volstaat en ook anderen technische verbeteringen noodzakelijk zijn, zijn we hierin gaan samenwerken met partners. Naast de handenarbeid is ook het bewonersgedeelte erg belangrijk net als de engineering, bouwkundig tekenwerk, check op subsidies en verzorgen van de benodigde vergunningen. Samen met deze partners binnen een consortium kunnen we een volledig project van a tot z dragen in opdracht van een woningbouwvereniging. Door de slimme samenwerking en het op een innovatieve manier energetisch verbeteren van daken is Hezemans Dakwerken een juiste partij om mee samen te werken.  

Nul-op-de-Meter (‘vernommen’) wordt voor ons woningbestand een regelrechte uitdaging en wij hopen daar steeds meer ons steentje aan bij te kunnen dragen. We zijn hierin dan ook actief bezig om onszelf zichtbaar te maken voor nieuwe opdrachtgevers.