Platte daken

 

Wanneer u wordt verrast door lekkage of wanneer u preventief uw dak wilt vernieuwen, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende dakinspectie.

 

Tijdens deze inspectie worden de status van uw dak en dakonderdelen stap voor stap in kaart gebracht. Niet alleen door visuele inspectie, maar ook door middel van een insnijding op één of meerdere plekken in het dak. Hierbij wordt gekeken naar de status van de dakonderdelen direct onder de dakbedekking. Aan de hand van onze inspectie wordt een helder advies opgesteld. Eventuele problemen kunnen direct worden aangepakt, om vervelende gevolgen te voorkomen.

 

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere:

  • Het controleren en vervangen van de toplaag.
  • Het repareren van uw platte dak.
  • Het vernieuwen van het dakbeschot.
  • Het isoleren van uw platte dak.

 

Voorkom warmteverlies door uw platte dak te isoleren. Hezemans Dakwerken is u hierbij graag van dienst. Wij bieden een ruime keuze aan isolatiemogelijkheden, speciaal geschikt voor platte daken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen, rekeninghoudend met bestaande dakopstanden en andere dakonderdelen. Ook na-isolatie of isolatie van binnenuit behoort tot onze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Dakonderhoud

Wanneer u uw platte dak regelmatig onderhoudt en problemen snel aanpakt, kunt u lang van platte dak genieten:

  1. Controleer uw afvoeren regelmatig op verstopping.
  2. Plaats geen onnodige attributen op uw platte dak.
  3. Beloop uw platte dak zo min mogelijk, tenzij op het dak terrasplanken of vlonders zijn aangebracht.
  4. Veeg uw platte dak eens per jaar schoon met een bezem, om alle blad en vuil te verwijderen.
  5. Controleer de toplaag regelmatig. Indien u draden ziet, wanneer u gaten opmerkt in de dakbedekking of wanneer u ziet dat de toplaag loslaat, bel dan met Hezemans Dakwerken.