Projectoverzicht

16 NOM woningen Oosterhout

16 NOM woningen Oosterhout

In opdracht van de Kok bouwgroep hebben we het dakwerk voor onze rekening genomen van 16 woningen in het nom-renovatie project. Hierbij hebben we de bestaande dakpannen, pan- en tengellatten verwijderd en het bestaande dakbeschot voorzien van een dampremmende folie.

48 woningen in Deurne

48 woningen in Deurne

In opdracht van de vastgoedonderhoud bedrijf Vd Meijs uit Gemert zijn wij bezig met het complete dakwerk van de 48 woningen in Deurne. Naast de dakpannen aanbrengen hebben we ook isolatieplaten aangebracht, goten vervangen, dakvoet en kopgevels betimmert en alle dakramen vervangen. Naast het directe werk hebben we ook het verticaal transport en steigerwerken verzorgd.

Renovatie 29 woningen voor woningbouwvereniging

Renovatie 29 woningen voor woningbouwvereniging

Dit renovatieproject hebben we in 2015 naar volle tevredenheid opgeleverd aan opdrachtgever woningbouwvereniging Bergopwaarts uit Deurne. Door vochtproblemen besloot de woningbouwvereniging dakpannenfabrikant Monier en Fier dakcontrol te vragen een rapportage op te stellen voor aanpak van deze problemen. Na aanbesteding hebben we dit mooie project van 29 woningen gegund gekregen.

Dakpannen vervangen bij dakrenovatie in Eindhoven

Dakpannen vervangen bij dakrenovatie in Eindhoven

Dit renovatieproject hebben we in 2015 uitgevoerd en is naar tevredenheid opgeleverd aan de 2 particuliere opdrachtgevers. De diverse werkzaamheden welke zijn uitgevoerd hebben we tijdens de intake besproken en zijn ook alle keurig uitgevoerd. De jaren 30 woning was nog voorzien van de oorspronkelijke dakbedekking. De gekozen nieuwe dakpan, de Tuile du Nord 44 van Koramic, past erg goed in het karakteristieke bouwstijl van de jaren 20/30.

26 woningen voor Alliantie+ Eindhoven

26 woningen voor Alliantie+ Eindhoven

Voor woningbouwvereniging Woonservice IJselland zijn wij begonnen aan de vervanging van de daken van 26 woningen. De inzet voor deze woningbouwvereniging is om de woningen 'nom-ready' te maken.

Particulieren Woning Beneden-Leeuwen

Particulieren Woning Beneden-Leeuwen

Voor een particuliere opdrachtgever hebben we het dak van hun langgevel boerderij volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen, boeibekleding, 2 dakkappellen, 2 dakramen en rondom nieuwe goten.

117 Woningen te Spundel

117 Woningen te Spundel

In opdracht van de Kok bouwgroep renoveren we de daken van een kleine 120 woningen in Spundel en omgeving.

Renovatie woonboerderij te Eindhoven

Renovatie woonboerderij te Eindhoven

Dit renovatieproject hebben we in 2016 naar tevredenheid opgeleverd aan onze particuliere opdrachtgever. De gekozen nieuwe dakpan, de Vlakke Mulden van Monier, is een echte boerderij dakpan en zorgt voor die authentieke uitstraling.