Dakkapellen

  

In het werk wordt de maatvoering nauwkeurig afgestemd op de juiste hellingshoek. Van hieruit wordt het houten frame opgebouwd en voorzien van de gewenste afwerking: watervast multipaint/hardhout of onderhoudsarme, kunststof panelen. Kozijnen leveren wij naar keuze in Meranti hardhout of onderhoudsarm kunststof.

 

De klant kan de samenstelling van de complete dakkapel volledig zelf bepalen, eventueel in overleg met ons. Denk hierbij aan de verdeling van de ramen in het kozijn en de roeden in het glaswerk, de afmetingen van de overstekken, de kleur (RAL-keuze), de sier(dek)lijsten en de binnenafwerking.

Door de standaard dubbele beglazing is uw dakkapel optimaal geïsoleerd en klaar voor gebruik als comfortabele slaapkamer of studieruimte.

 

Dakkapel renovatie

Wanneer uw bestaande dakkapel op leeftijd is, kunt u bij Hezemans Dakwerken terecht voor een onderhoudsinspectie, onderhoud en/of renovatie. Tijdens onze inspectie brengen wij stap voor stap in kaart wat de status is van uw dakkapel en welke onderdelen dienen te worden gerenoveerd. Hierdoor kunt u voordelig de levensduur van de dakkapel tot twintig jaar verlengen.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw bestaande dakkapel onderhoudsvrij te laten maken. Met het aanbrengen van kunststof panelen bent u voortaan af van het schilderwerk en overige terugkerende kosten.

 

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere:

  • Het aanbrengen van nieuwe dakbedekking op en rond uw dakkapel.
  • Het aanbrengen van nieuwe loodaansluitingen.
  • Het aanbrengen van nieuwe zijwangen.
  • Het vervangen van uw kozijnen.
  • Het vervangen van uw boeiboorden.
  • Het aanbrengen van een nieuwe binnenafwerking.